Las 400 clases: un portal educatiu de continguts audiovisuals

Avui comencem la setmana donant la benvinguda a Las 400 clases, un portal de continguts audiovisuals educatius. Tal y com se'ns descriu, Las 400 clases son una selección de videos de alta calidad conceptual y didáctica para fortalecer el currículum e inspirar la enseñanza en tiempos de incertidumbre. Sense cap mena de dubte, una iniciativa genial de la que en podem treure molt de profit. Si en voleu saber més coses sobre aquest projecte i els seus objectius, cliqueu en aquest enllaç.


Las 400 clases es un espai creat a Argentina que té l'objectiu d'oferir propostes audiovisuals orientades al currículum (en aquest cas caldrà adaptar aquesta iniciativa al nostre currículum i a les "exigències" del nostre grup-classe). Així doncs, els continguts els tenim categoritzats en les següents àrees curriculars: matemàtiques, llengua, ciències naturals i ciències socials. Cada un d'ells ens presenta dos nivells de dificultat: primario o medio.


Tal i com haureu pogut observar, en aquesta secció també hi trobarem les seccions vídeos inspiradors i vídeos de reflexions pedagògiques, dues experiències interessants per ampliar els nostres coneixements i/o potenciar la nostra capacitat docent mitjançant la visualització d'experiències educatives significatives.

Comentaris

Fer de Mestres ha dit…
Segur que serà un gran recurs, ara li faig una ullada.
¡Bona setmana!
Carme
Ana Martínez ha dit…
Seguro que nos resultará útiles. Un beso.
Joel Artigas ha dit…
@Carme I tant! Ja ens diràs què t'ha semblat. Una abraçada ben gran. :)
Joel Artigas ha dit…
@Ana Como me gusta verte por aquí. ¡ Eres una blogger estupenda! Besitos y abrazos.