Guanyador de la II Edició del #Concurs de Manualitats

Enguany la II Edició del #Concurs de Manualitats - Educació i les TIC s'hi han presentat 13 manualitats extraordinàries. Després d'un dia de nervis, ahir es van realitzar les votacions d'aquesta II Edició. Com bé m'esperava, els resultats han estat molt igualats, ja que el nivell dels participants ha estat molt elevat. Aprofito aquest moment per donar les gràcies a tots/es aquells/es que heu decidit participar en aquest concurs, sense cap mena de dubte, us esperem a la pròxim edició. Aquí teniu el ranking dels resultats obtinguts a les 00.00h

TERCERA POSICIÓ - 5 VOTS

 AUTORIA: Ines Castel-Branco

SEGONA POSICIÓ - 9 VOTS

AUTORIA: Yolanda Ruiz


AUTORIA: Gemma Vidal

PRIMER POSICIÓ - 10 VOTS

AUTORIA: JoAn TuRu

Moltes felicitats a tots els participants i als 4 finalistes: Ines Castel-Branco; Yolanda Ruiz; Gemma Vidal i JoAn TuRu. Espero que no deixeu de sorprendre'ns amb les vostres fabuloses manualitats. Aquests dies faré difusió de la manualitats guanyadora, així com una petita descripció i explicació de la seva realització, estigueu molt atents! 

ENHORABONA JOAN TURU
aquí tens una petita dedicació a la teva feina! 

Comentaris

Fer de Mestres ha dit…
Moltes felicitats a tothom!
A tu, Joel, per les teves iniciatives.
Als premiats per la seva creativitat.
A tothom que ha participat en el concurs per la seva generositat.
Bona última setmana lectiva!
Petonets
Carme
Unknown ha dit…
Enhorabona al guanyador.
I als finalistes.
Magda ha dit…
Moltes felicitats !!!!!!!
Joel les teves iniciatives són fantàstiques !!!!!
I les manualitats presentades molt creatives i artístiques, enhorabona !!!!
A seguir amb aquesta gran feina !!!!
Petonets
Ana Martínez ha dit…
Son todas muy bonitas. Lo habréis tenido muy difícil.
Joel Artigas ha dit…
@Carme Gràcies per les felicitacions! Aprofito la teva aportació per donar també les gràcies a tots els que heu fet possible aquest concurs, tot un goig veure les meravelles que s'hi han presentat. Muak!
Joel Artigas ha dit…
@Yolanda Enhorabona a tu també per participar i per quedar entre els finalistes. Una manualitat genial! Bona feina. No paris de treballar que ho fas molt bé! :) Petonets.
Joel Artigas ha dit…
@Magda Gràcies! Me n'alegro que us hagi agradat i que hagueu pogut conèixer iniciatives creatives i originals. Petonets ben grans.
Joel Artigas ha dit…
@Ana El voto era popular, sin embargo estoy seguro que ha sido difícil elegir la manualidad ganadora. a verdad es que esta edición se han presentado unos participantes fantásticos! Un abrazo muy grande. :)