PowToon: un recurs per crear vídeos didàctics

Avui us presento PowToon, un recurs fantàstic que ens permetrà crear vídeos didàctics ben entretinguts. Sense cap mena de dubte, és una excel·lent eina perquè els nostres alumnes creïn les seves propies produccions online, a més, i si n'és el cas, de poder elaborar presentacions orals ben originals i creatives.


Un cop us hagueu registrat ja veureu que és ben sezill d'utilitzar. PowToon ens ofereix una gran quantitat de tipologies, imatges d'animacions, eines i transicions que ens pemetran elaborar produccions curioses i divertides. Com bé ens ofereixen d'altres llocs web, quan ja tingueu preparat el vostre vídeo el podreu compartir a les xarxes socials YouTube, Facebook i/o Twitter. En voleu saber més? No us perdeu el vídeo de presentació! 


Si el que voleu és cridar l'atenció amb les vostres presentacions, no ho dubteu, feu servir PowToon. Perquè us en feu una idea del que podem arribar a fer us adjunto diferents vídeos realitzats a partir d'aquesta iniciativa:



Comentaris

Blanca B ha dit…
hola, Joel! hace un siglo que no me pongo al día con los comentarios, si es que con una mano no doy abasto, pero este finde me pongo al día, fijo.
Por cierto, te he dejado un premio en mi blog de regalitos, puedes pasar cuando quieras a recogerlo,
un besito.

http://actividadeseducainfantilpremios.blogspot.com.es/
Joel Artigas ha dit…
@Blanca No te preocupes, a mi me pasa lo mismo, no doy abasto con todo el trabajo uni-bloc-trabajo...mff! En fin, habrá tiempos mejores, no?

Ahora mismo voy a buscar el premio. Qué ilusión. Muchas gracias! ;)
Ana Martínez ha dit…
Parece muy buen recurso, Joel. Lo probaré. Un beso.
Magda ha dit…
Doncs aquest recurs pinta la mar de bé !!!!!!
A veure si tinc una miqueta de temps per mirar-lo amb més tranquilitat !!!!!
Ja t'ho he dit moltes vegades però ultimament no pares ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Petonets i bon cap de setmana !!!!!
Puri García ha dit…
Hola Joel,hace mucho tiempo que no comento pues voy muy liada.Hoy quiero darte las gracias por este y otros muy buenos recursos que has compartido.Lo probaré,me ha parecido un recurso muy interesante.
Joel Artigas ha dit…
@Ana Sí Ana, ya nos dirás qué te parece ;) MUak
Joel Artigas ha dit…
@Magda Sí, aquests útlims dies he estat molt hiperactiu. M'encanta descobrir i aprendre coses noves. Un petonet ben gran! :)
Joel Artigas ha dit…
@Puri Tranquila, no pasa nada, yo estoy igual de ocupado, hago lo que puedo! :) Gracias por la aportación. Un beso enorme!