Beebrite: juguem i aprenem?

Sense cap mena de dubte, els jocs no tan sols ens permeten passar una bona estona, sinó que també ens haurien de servir com una eina més per al nostre aprenentatge. Aquests són els objectius principals de Beebrite, un espai web amb deu propostes per desenvolupar el càlcul, la memòria, la velocitat, el llenguatge i la concentració.


Per accedir a Breebrite és totalment gratuït, no obstant haurem de registrar-nos per poder utilitzar els continguts que se'ns proposen. Un cop ho hagueu fet us apareixeran els jocs desglossats en les categories esmentades anteriorment, a més d'això cada joc ens ofereix una graduació en percentatges de les qüalitats específiques que treballa (part inferior de la presentació de cada joc).


Ja veureu que cada joc ens permet: saber com funciona (How to play?); accedir a la informació principal del joc, així com els seus objectius (Science); veure els punts que podem aconseguir i desbloquejar (Stickers). La seva utilització és molt senzilla i intuïtiva, val la pena que remeneu els seus continguts estic segur que us ho passareu molt bé!

Comentaris

Magda ha dit…
Uauuuuuuuu quina bona pinta que tenen aquests jocs !!!!!
Doncs ja tinc deures per aquests dies, registrar-me i remenar i remenar jejjejejejje
Moltes gracies trempat per els bons espais que ens ofereixes !!!!!
Petonets primaverals !!!!
Ana Martínez ha dit…
Aprovecharemos la semana de vacaciones para echarle un vistazo. Un beso y gracias por el enlace.