3 espais amb recursos i materials per a l'Educació Infantil

Com sempre remenant i remenant, he topat amb un bon grapat d'espais web que ens poden ser molt útils. Avui, però, em dedicaré a presentar-vos llocs que contenen recursos TIC per a l'Educació Infantil. Així doncs, en primer lloc us presento Educación Preescolar, un bloc fantàstic d'on en podem extreure continguts educatius interessants de fer amb els nostres infants. 


Com hi podem accedir? Ben fàcil. Com ja sabreu, la majoria de blocs indexen als laterals (sidebars) els gadgets que ens permeten visualitzar i accedir a tots els racons. En aquest cas, el que ens interessa són el recull d'etiquetes que se'ns presenten, ja que, a través de les paraules clau, ens permetran accedir a tots aquells continguts que estem cercant. Tampoc us perdeu els enllaços relacionats que ens proposen, ja que de tot en podem aprendre oi?


Si en voleu més també els podeu seguir al Facebook, tenen fins a set categories de la que en podrem aprendre i extreure continguts interessants. No us ho perdeu!

En segon lloc us presento El Jardín Online, un espai on hi podem trobar tot tipus d'activitats per a l'Educació Infantil. Així doncs, tal i com podeu observar a la seva pàgina principal, els continguts els tenim classificats en cinc grans blocs: Materiales y recursos; Dinámica del jardín; Material teórico; Temas del jardín; i Varios. Similar també als blocs, la part central ens presentarà les últimes novetats, posts i/o recomanacions que ens fan els seus autors. 


La veritat és que és al·lucinant la gran quantitat de material i recursos que ens ofereix aquest lloc web. Molt recomanable que us passegeu per les diferents categories que se'ns proposen. Segur que no en sortireu insatisfets.

Finalment, i en tercer lloc, us presento Primera Escuela, un espai que tal i com se'ns explica a la seva pàgina principal (...) provee actividades infantiles divertidas para niños, materiales de educación preescolar, Primaria, parvularia y nivel inicial. Encontrará temas educativos, artes manuales, manualidades recortables, fichas infantiles, dibujos para colorear y otros recursos educativos imprimibles en español. (...). Com bé podreu llegir els recursos que se'ns ofereixen els tenim classificats en tres grans grups: Primeros materiales; Temas educativos; i Días festivos y eventos. 


A primera vista no sembla una pàgina de la que en poguem extreure molta informació, però no és pas així! Si entreu als enllaços principals se us obriran noves finestres plenes de recursos educatius. Si el que voleu, però, és accedir directament a tots els continguts que se'ns proposen no us perdeu el mapa d'aquest lloc web

Comentaris

Fer de Mestres ha dit…
Gràcies per aquests enllaços, quan surti d'aquesta grip que em té inactiva, hi faré una ullada.
Petonets enfebrats :(
CRISTINA ha dit…
M'encanta seguir-te, eres genial, sempre buscant recursos. Besets
Magda ha dit…
Noiet estas hiperactiu, hiperactiu ehhhhhhhhhhh
No tinc temps per veure tots els recursos que ens proposes argggggggggggggggg necessito més hores !!!!!!!
L'espai Primera escuela ja el coneixia i és un espai molt útil per a l'EI.
Els altres 2 no els conec per tant me'ls vull mirar amb tranquilitat.
Gràcies com sempre per aquestes bones propostes !!!!
Petonets!!!
Blanca B ha dit…
Son unos sitios estupendos que usamos a menudo, gracias por compartirlos, alguno lo tenía más olvidado. Un besito.
Silvina ha dit…
Joel: el Jardín on line, ya lo seguía ya hace mucho tiempo, estando en Argentina ya era un referente bloguero para mí...Qué guay encontrarme estas sorpresas de aquellos lares!!
beset i gràcies per la teua feina incessant!! :D
Joel Artigas ha dit…
@Carme Gràcies a tu pel comentari. Espero que a hores d'ara ja estiguis ben recuperada, si és que ningú se n'escapa de les grips, eh? Una abraçada! :)
Joel Artigas ha dit…
@Cristina Me n'alegro que així sigui. A mi m'encanta que em seguiu i que em feu aquests magnífics comentaris. Petonets ben grans! :)
Joel Artigas ha dit…
@Magda jejje! Sí, últimament tinc temps per posar al dia al bloc, he d'aprofitar-ho, oi? Què bé que t'hagi fet descobrir nous llocs web, estic segur que et seran ben útils. Petons i abraçades alegres! :)
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Gracias a ti por el comentario. Sí, a veces hay que recordar lo que publicamos... Madre mía, si es que hay tanta información! ;) Muak.
Joel Artigas ha dit…
@MónicaSilvina jeje! No sabes como me alegro que te haya hecho recordar uno de tus referentes. Eso quiere decir que es un buen sitio web, no? Muchos besitos! Gracias por el comentario. Muak