SmoothDraw: fent dibuixos originals

Bon dia! Quin dia més bonic que fa avui, oi? De fet, ja fa gairebé cosa d'una mes que fa el mateix temps. Sí, un dia blau i fabulós! Tot i així, sempre hi ha inconvenients, la pluja també és necessaria, ja que sense ella ens quedem sense aigua. A més d'això, si no plou augmenta el risc d'incendis, una de les constants amenaces que pateixen els nostres boscs. Què podem fer? Doncs, posar-nos a ballar la dansa de la pluja (una bona idea per fer amb els nens) o bé creuar els dits perquè el cel comenci a ennegrir, aquesta segona opció inclou ser conscients d'aquest tipus de situacions i aprendre què cal fer en èpoques de sequera o de falta de pluja. Eps, no us espanteu: el pronòstic diu que tindrem pluja! 

Il·lustració de Alix Branwyn

Bé, anem per feina, avui us presento una eina genial per a tots aquells que sou aificionats al dibuix o, com n'és el meu cas, en voleu aprendre una mica més. Es tracta de SmoothDraw, un recurs gratuït que ens permetrà fer verdaderes obres d'art. Val la pena que n'exploreu les seves possibilitats, ja que de ben segur en podem crear activitats molt motivadores i creatives (sobretot amb l'alumnat de secundària).


Per començar a fer-lo servir caldrà que us descarregueu l'instal·lador que trobareu a la seva pàgina principal (sota la secció Download). Fet això, i com bé podem observar en molts editors d'imatges, tindreu una pantalla en blanc per començar a fer la vostra obra d'art i un bon recull d'eines per fer-ne una bona edició. Voleu inspirar-vos? No us perdeu aquest vídeo:


Bé, només em queda destijar-vos un cap de setmana ben artístic! Espero que us hagi agradat i que us sigui ben útil. Ara ja sabeu què toca: crear!

Comentaris

A´Punto ha dit…
Bueno...el día en Galicia...bonito bonito no está jajaja dicen que es el encanto de Compostela :) Feliz finde corasonsiño¡
Miren ha dit…
esta me parece demasiado para mi jiji, oye cada día me gustan más tus ilustraciones. Un saludo
Ana Martínez ha dit…
Tendremos que practicar a ver si así aprendemos a dibujar un poco mejor, je,je Me alegro que disfruteis de buen tiempo aquí este fin de semana está pasado por agua. Un biquiño.
Caminem plegats ha dit…
Ondia Joel .... cada vegada que veig una entrada teva ja tremolo perquè ja se que passarà .... " jo també vull, jo també vull" !!! jajajaaj

Ets un provocador de la creativitat , de les ganes de fer coses noves, d'aprendre, de provar totes les teves propostes ....

Hauré de pensar com tenir una vida paral·lela per poder -les fer.
Au, un altra més que m'apunto !

Una abraçada i , de nou, gràcies !!

Joel Artigas ha dit…
@Vero jejje! Tienes razón. Sí que tiene mucho encanto!! Feliz día.. Besitos enormes. :)
Joel Artigas ha dit…
@Miren Seguro que no es demasiado va... si eres toda una campenona de las TIC! Qué bien que te gusten!!! :) Un abrazo muy grande
Joel Artigas ha dit…
@Ana Ahora mismo el buen tiempo ya se acabó, ahora nos toca difrutar de las maravillas del invierno.

Seguro que con este sitio aprendemos muchas cosas sobre el dibujo! Besinhos! :)
Joel Artigas ha dit…
@Caminemplegats M'encanta llegir els teus comentaris, són una font de motivació i d'inspiració. Me n'alegro moltíssim que t'agradin les meves publicacions i que en pugui treure profit..!

Jo també necessito una vida paral·lela per tenir al dia tots els meus espais. AAAhhhh! Necessito més temps! :)

Un abraçada i molts petonets! :)