La Marta i la xocolata: un conte per no oblidar!

Després d'un dia ben reeinvindicatiu, cal tornar a la feina, però això sí, sense oblidar res del que està passant i amb ganes de lluitar pels nostres drets, per la nostra llengua i, sense cap mena de dubte, per la nostra identitat. El fet que es hi hagi llengües diferents en un mateix territori (em refereixo a l'Estat Espanyol), hauria de ser un enriquiment i no pas quelcom a difuminar! No oblideu que si no esteu d'acord amb l'esborrany de la llei que ens proposa el famós Ministre Wert, podeu firmar en aquest espai (feu clic damunt la imatge o bé a l'enllaç adjunt). 


Tampoc oblideu que demà dijous dia 6 de desembre de 2012 a les 12.00h hi ha una concentració a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona convocada per Escola en català, per tal de donar a conèixer el nostre malestar i lluitar perquè a les escoles l'educació se segueixi fent en llengua catalana.

En fi, deixant de banda aquest esperit combatiu que malauradament ens ha fet despertar aquest "titella" del Govern Espanyol, avui, i de fet ja fa dies d'això, us tinc preparada una publicació ben bonica, una entrada per a tots aquells que us encanten els contes. Així doncs, us dono la benvinguda a La Marta i la xocolata, un àlbum il·lustrat per Lia Bertran, una autèntica meravella! 


La xocolata és un aliment que acostuma a agradar molt; a la Marta li encanta! 
Li agrada tant, tant i tant que busca la manera de poder-ne menjar sense parar.
Però després de donar-hi voltes, se n’adona de que menjar xocolata tot el dia 
podria privar-la d’altres coses que també li agraden molt...

La veritat és que de seguida que vaig veure aquest vídeo vaig quedar ben enamorat de les imatges que ens l'acompanyen. Perquè us en feu una idea, l'autora d'aquesta iniciativa, Lia Bertran, ha col·laborat en diferents entitats com ara la Creu Roja Joventut, AVES, la Jove Big Band de Girona, entre d'altres. Quina bona feina oi? El conte La Marta i la xocolata, si tot va bé, serà el seu primer àlbum il·lustrat i és per aquest motiu que ens demana la seva ajuda a l'espai web Verkami (un lloc per finançar els nostres projectes mitjançant aportacions i recompenses).


A més d'això, i si en voleu saber més coses, Lia Bertran també té un bloc magnífic on hi podem descobrir tots els seus projectes i treballs. A continuació, us adjunto algunes de les creacions que podem trobar en aquest racó! Estic segur que les seves il·lustracions us agradaran moltíssim, no us les perdeu! 





Comentaris

A´Punto ha dit…
Que lindo, me ha encantado Joel¡ Que pases un puente estupendísimo, un abrazo forte¡
Marta ha dit…
Joel, hi ha un canvi de data en la concentració per defensar l'escola en català ( no sé si estaves al corrent, segur que sí). Al final, és el proper dia 10 a les 18'30.
Amb la que està caient només ens faltava aquest " tio" amb les seves tonteries.
Petonets i que tinguis un bon pont.
Marta ha dit…
Hola! torno a ser jo ( què pesada!!!). Si et passes pel meu bloc hi trobaràs un regalet. Ja séque ja te l'ha enviat molta gent però és que realment t'ho mereixes i no m'hi puc estar.
Que vagi bé!!!
Magda ha dit…
Ohhhhhhhhh Joel quina bona troballa !!!!
Ja saps que m'encanten els contes i aquest l'he trobat una cucada !!!!
Moltes gràcies per oferir-nos sempre tants bons recursos, ets un solete !!!!
Que passis un bon pont !!!!
Petonets !!!!
Ana Martínez ha dit…
Joel, son unas ilustraciones preciosas. Me encantan!!!!!! Muchas gracias por enseñárnoslas. Un beso.
Blanca B ha dit…
un cuento majísimo y una ilustradora de cuento. Me encantan los dos. Un beso y gracias de finde largo.
O Lar dos Pitufos ha dit…
¡Qué bonito el cuento! gracias por compartirlo!
Pitufibesos, profe Gabby
Joel Artigas ha dit…
@Vero Qué bien que te haya gustado Vero. Sí, la verdad es que tiene una pinta estupenda, eh? Igualmente, que pases un puente estupendo. Muchos besos! :)
Joel Artigas ha dit…
@Marta Sí, ja n'estic al corrent, ara mateix canviaré la data de la concentració. Sí, això ja és l'últim que ens faltava...

Moltes gràcies pel premi, ara mateix passaré a buscar-lo, jijij, gràcies!!! :) Un petonet enorme. :)
Joel Artigas ha dit…
@Magda Gràcies a tu, home! Com m'aagrada veure aquest hiperactivisme que et caracteritza. A mi m'encanta exposar-vos idees i recursos!!! Un petonet ple de coneixements i aprenentatges.
Joel Artigas ha dit…
@Ana De nada! Qué bien que te hayan gustado. Estoy seguro que "Lia Bertran", su autora, estará super contenta de leer vuestros comentarios! Besitos! :)
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Qué bien!!!! Un besito enorme. Me alegro mucho que te haya gustado el cuento. A ver si la podemos ayudar a realizar su proyecto... Muak!
Joel Artigas ha dit…
@Olardospitufos De nada! Gracias a vosotr@s por el comentario. Cómo me gusta recibir pitufibesos, super creativos! Muaak!