Books Should Be Free: audiollibres gratuïts per estimular i potenciar la lectura

Després d'un descans ben merescut Educació i les TIC torna amb les piles ben carregades i plenes d'energia per proposar-vos nous reptes i objectius (també un dels propòsits per aquest 2013 que s'aproxima). El compte enrere ja ha començat i cada cop queda menys per destapar l'ampolla dels desitjos i noves espectatives per aquest 2013

Ja queda menys! Comença el compte enrere: 10-9-...
Il·lustració de Alain Crozon

Aquest cop, i seguint amb la tendència de l'últim post "Punts de llibre brodats, un bon regal per aquest Nadal", us presento Books Should Be Free (els llibres haurien de ser gratuïts), un espai fantàstic per gaudir d'una altra manera les meravelles que ens ofereix la lectura. Però, a què et refereixes? Doncs, als audiollibres, llibres que s'han gravat en format d'àudio. Tot i que des del meu punt de vista sempre us recomanaré que llegiu llibres reals (em refereixo al format de paper), no deixa de ser una bona inicativa per a totes aquelles persones que necessiten una empenta per agafar hàbits de lectura, o bé per a totes aquelles que per qualsevol altre motiu no poden sostenir un llibre amb les seves mans.


Books Should Be Free ens ofereix un bon recull d'audiollibres, n'hi ha fins a 3000! La seva accessibilitat és ben senzilla, ja que els continguts els tenim ordenats per categories: gèneres, idiomes i/o gèneres més visitats o populars.  Si cliqueu damunt de qualsevol llibre podreu accedir a la seva descripció i/o a les diferents opcions per escoltar o descarregar-nos l'àudio. Està disponible per iPhone, Android, Kindle i reproductors d'mp3. Genial, oi?



Ja veureu que per escoltar els llibres ho podeu fer per capítols, una bona iniciativa perquè els llibres no se'ns facin feixucs. Sense cap mena de dubte, aquest espai també ens ofereix la oportunitat d'aprendre noves llengües, així com: nou vocabulari, articulació, pronunciació, etc. Espero que us hagi agradat i que com sempre no deixeu de llegir...!

Comentaris

Ana Martínez ha dit…
Joel, que tengas una gran entrada en el nuevo año. Que éste venga cargado de nuevos proyectos e ilusiones y que todos tus sueños se hagan realidad. Un gran abrazo.
Joel Artigas ha dit…
@Ana Muchas gracias Ana! Igualmente, que tengas una entrada genial, que seguro que lo será. Un abrazo enorme! :)
Fer de Mestres ha dit…
Joel, m'acabes de fer un gran regal de nadal!
Conseqüència de la Síndrome de Fatiga Crònica tinc una afectació visual que, en algunes ocasions, em dificulta molt la lectura. Ara, solucionat!
També pot ser un gran recurs per aquelles biblioteques d'aula on hi hagi alumnes invidents o de baixa visió.
Et deixo que vaig corrents a triar quin llibre em llegeixen avui.
Petonassos!
petit món ha dit…
Hola Joel!
Tal i com dius tu és genial!!! ho tindré en compte quan aquest estiu comenci el meu viatge en l'aprenentatge de l'anglès, actualment el meu nivell en aquesta llengua és bastant pobre, el poc que sé ho he après de forma autodidacta navegant per la xarxa més el que conservo del que vaig aprendre com estudiant ja fa molts anys.
Que tinguis una bona entrada d'any i que el 2013 vingui carregat de desitjos complerts per tothom.
Una abraçada
Joel Artigas ha dit…
@Carme Què bé que t'hagi agradat i que a més et sigui útil. No saps la il·lusió que em fa saber-ho!

Totalment d'acord amb tu é sun bon recurs per a totes aquelles persones amb deficiència visual.

Petonets plens de regals! Muak
Joel Artigas ha dit…
@Petitmón Em sembla que en això coincidim, el poc que sé d'anglès és el que he pogut anar aprenent per la xarxa i/o ben poques vegades parlant amb persones... Jo ja tinc decidit posar-me al dia, però, ara per ara, necessito una mica més de temps.

Gràcies pel comentari. Que tinguis un feliç any 2013. Petonets gegantins! :)
Blanca B ha dit…
Esto me interesa mucho, porque soy una gran aficionada a los audiolibros, me los pongo cuando paseo, cuando hago la comida, cuando limpio la casa, cuando coso... Me hacen compañía al tiempo que leo, gracias majo y Feliz Salida y Entrada, ok????
Magda ha dit…
Un molt bon recurs Joel i com molt bé diu la Carme ens pot ser molt útil per a nens o adults amb una deficiència visual !!!
Com sempre una troballa fantàstica !!!!
A mi m'encanta llegir sobre paper, manipular el llibre, és una de les meves grans aficions però escoltar-ne algun ho trobo també una molt bona idea !!!!!
Que tinguis una molt bona entrada d'any i que els teus projectes i les teves il.lusions es facin realitat ben aviat !!!!
Petonets !!!!
elhadadepapel.com ha dit…
Feliç any nou.

Que sigas así el ano que viene!
Joel Artigas ha dit…
@Blanca De nada! Me alegro que te haya gustado tanto. La verdad es que es un recurso fantástico, no? Un besito on 2013 i off 2012! Muak! ;)
Joel Artigas ha dit…
@Magda Sí, és una altra manera de disfrutar de la lectura i de fixar-se amb altres coses importants, com ara: la pronuncia, articulació, vocabulari... Me n'alegro que t'hagi agradat!

Comparteixo la teva opinió que llegir en paper és fantàstic! Un petonet ben gran!
Joel Artigas ha dit…
@equipo:Hannah/Noah/Hilke Gracias!!! Igualmente. Que tengas una entrada de año estupenda. Un abrazo extraordináriamente grande! ;)
Escola de Barciela ha dit…
Joel Feliç any nou a tí también, biquiños.
Joel Artigas ha dit…
@Maica,FinaeSara Muchísimas gracias! Un beso muy grande. Que tengáis un año estupendo! Abrazos y besos! :)
Emma Jackson ha dit…
Enjoyed reading the article above, really explains everything in detail, the article is very interesting and effective. Thank you and good luck for the upcoming articles. GoAssignmentHelp is a team of experts professional assignment writerswho provide the best Online Assignment Writing Services with Online online tutoring service help in australia for Now you can get professional writing help engineering assignment help with all your academic writing easily!