#Concurs de Manualitats - Educació i les TIC

BENVINGUTS a la PRIMERA EDICIÓ de: 

#CONCURS DE MANUALITATS - EDUCACIÓ I LES TIC 


BENVINGUDA

Aquest any Educació i les TIC està d'estrena. Sí, tenim un nou #Concurs de Manualitats! Però, per què? Doncs, per donar a conèixer els vostres treballs, allò que feu a casa o bé a les aules amb els vostres infants. #Concurs de Manualitats pretén acostar-se una mica més a l'art, a fi de despertar aquell neguit que ens fa ser creatius, imaginatius i originals, a més d'aprendre la importància de transmetre una bona educació artística als nostres infants. Ser competent en l'art és imprescindible per a sobreviure en la societat actual, ens cal ser conscients d'allò que ens dóna la vida, prendre confiança de nosaltres mateixos, aprendre a assumir nous reptes, noves maneres d'entendre la vida... Què, fem manualitats? 

PREMI

La Manualitat finalista guanyadora per vot popular del #Concurs de Manualitats, tindrà el luxe de formar part a tots els espais d'Educació i les TIC fins el pròxim concurs, a més de fer-ne difusió a totes les xarxes socials.

FUNCIONAMENT

Es tracta de "penjar" una Manualitat al Facebook d'Educació i les TIC. Però, com la podrem distingir? Doncs, ben fàcil, caldrà que al títol de la imatge hi poseu el següent: 

#Concurs de Manualitats - Títol de la vostra manualitat

Totes les manualitats dels participants quedaran arxivades a la secció 

*NORMES*

No s'acceptaran aquelles Manualitats extretes directament de la xarxa, es tracta de presentar treballs originals i creatius. Si és el cas automàticament quedaran desqualificades.  

QUI POT PARTICIPAR?

La participació està oberta a tothom que vulgui donar a conèixer la seva feina i que tingui interès en el premi especificat. 

TERMINI

El termini de presentació de treballs del #Concurs de Manualitats estarà obert des del 12/11/12 fins al 12/12/12.

VOTACIÓ

La votació serà el dia 13/12/12. Aquest dia es presentaran al Facebook d'Educació i les TIC tots els noms de les manualitats participants (important seguir els passos correctes de Funcionament) i es realitzarà una enquesta de vot popular.

La Manualitat finalista serà la que tingui el recompte de vots més elevat. Cal tenir en compte que les enquestes de Facebook permeten votar a més d'una opció.

MANUALITATS PRESENTADES

Podeu visualitzar les manualitats presentades al #Concurs de Manualitats sempre que volgueu. Només cal que entreu a l'enllaç Manualitats Presentades.

Comentaris

Blanca B ha dit…
Mira que eres dinámico!!! te atreves con todo!!! ahora hasta un concurso!!!! es genial, Joel, no dejas de sorprenderme, tienes una creatividad digna de un artista de la música o la plástica. Espero que tengas mucho éxito, que seguro que sí. Besitos ganadores.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Muchas gracias por tus palabras. Cómo me gusta ver que lo que hago os resulta maravilloso y, sobretodo, útil! La verdad es que estoy muy ilusionado con este proyecto...ahora toca esperar y ver si la gente se anima!!! Gracias de nuevo. Abrazos grandes. :)
A´Punto ha dit…
Que buena idea has tenido Joe, no solo nos regalas informacion creativa sino que te animas a que todos interactuemos contigo, fantastico. Ayyy yo no soy nada creativa pero me hara muchisima ilusion seguir como la que mas este concurso. FEliz semana corasonsiño, el jueves es el gran dia¡¡¡ Iré, no iré... jajaja
Joel Artigas ha dit…
@Vero Cómo me gusta leer tus palabras, me animan un montón! Qué bien que sigas todos mis trabajos y que además hagas estas magníficas valoraciones. Me encanta!

PD: seguro que irá super bien! Estaré muy atento a el jueves. ;) Muchos besos y mucha suerte! Muaak.
elhadadepapel.com ha dit…
Vaya! Que bueno!
Muy buena idea.. a ver si nos atrevemos.
Saludos
Olga ha dit…
Doncs jo m'hi apunto! Això sí! Ser original costarà pq a la red ja hi ha de tot. jejeje.
Una iniciativa genial, Joel! Ara a rumiar i... A CREAR!!!
Una abraçada.
Unknown ha dit…
Esta no se me escapa! Eres fantástico Joel, supercreativo, olé que olé por ti! Un beso enorme y en breve te mando la fotuca! =)

Magda ha dit…
Uauuuuuuuuuu Joel, aquesta era la sorpresa que ens tenies preparada????
Doncs senzillament GENIAL, una idea fantàstica m'encanta, apa a fer volar la imaginació que és el que toca !!!!!
Noiet no pares de sorprendre'ns ehhhhhhhh amb quina altra idea ens meravellaràs ?????
Ets un CRACK !!!!!Ja veuràs que tindràs un bon exit amb aquest concurs !!!!!
Petonets ben creatius !!!!!
Ana Martínez ha dit…
¡Menuda sorpresa, Joel! Ahora un concurso! Te atreves con todo je,je Ojalá se apunte mucha gente. Un biquiño.
Joel Artigas ha dit…
@equipo:Hannah/Noah/Hilke Claro que sí! Tus trabajos son estupendos. Estoy seguro que quedarías en buena posición. Te esperaré... jeje!

Muchas gracias por el comentario. Besitos.
Joel Artigas ha dit…
@Olga Clar que sí!!! Què bé! Quina il·lusió que hagis decidit formar-hi part. Ara ja saps...a escollir la teva millor manualitat (que en tens moltes). GRÀCIES! Molts petons creatius.
Joel Artigas ha dit…
@Sara Qué bien!!! Estoy seguro que será magnífica la foto. Tienes unas ideas magníficas, esto hay que darlo a conocer.

Muchos besos!!!
Joel Artigas ha dit…
@Magda Síii! De fet, la tenia preparada per la setmana vinent, però no m'hi he pogut estar...! Aix, quina il·lusió presentar-vos aquest concurs.

M'encanta veure que t'agrada tot el que faig. No saps com m'anima a seguir presenant noves cosetes!!! Gràcies per les teves felicitacions i aportacions!!!!

Petóooo ben fort.
Joel Artigas ha dit…
@Ana jijij, sí! Qué ilusión, crear e inventar nuevos proyectos. Me encanta! Me alegro que te haya gustado. Ahora toca esperar a ver si a gente se anima a participar.

Muchos besitos de martes! :)
rosa ha dit…
Joel he puesto un enlace en nuestra página www.mininyabonita.blogspot.com
Sólo encuentro una pega a esta bonita idea, y es la manera de votar. Creo que han habido problemas con el facebook... Quien tenga más amigos se lo lleva... Lo tienes en cuenta? ;) Suerte... y voy pensando en algo para participar! ;)
Marisol ha dit…
Molt bona iniciativa Joel!! Comte amb nosaltres. També ho penjo al meu bloc. Petons
Joel Artigas ha dit…
@Rosa Muchas gracias por compartir este #Concurso a tú espacio. Me alegro muchísimo que te haya gustado.

Respondiendo a tu pega: El sistema de votación popular que estoy preparando en Facebook sólo podran votar los usuarios que formen de Educació i les TIC. Estoy de acuerdo, quien tenga más amigos ganará, pero amigos dentro de la página de Educació i les TIC, así pues creo que está equilibrado para todo el mundo, no?

Muchas gracias por comunicármelo... Ahora ya es tarde, pero para futuras ediciones hay que tenerlo en cuenta!

De nuevo, gracias por tu aportación!!!!! Esperaré tú manualidad, seguro que será genial! Besos. :)
Joel Artigas ha dit…
@Yolandapandielleando Qué bien!! Me encanta que quieras participar!!! :) Saludos.
Joel Artigas ha dit…
@Marisol UooOOooO! Em farà molta il·lusió que hi participeu. Moltíssimes gràcies. GENIAL! Una abraçada ben gran i gràcies per la difusió.
Había pensado presentar una de nuestras "manus" antes de subirla a nuestro blog, ¿podemos hacerlo?
Un abrazo y enhorabuena por vuestro trabajo. ¡Me encanta!
Joel Artigas ha dit…
@Maria José. Sí! No hay ningún problema. Te explico:

La manualidad la tienes que colgar al Facebook de Educació i les TIC con el títutlo #Concurs de Manualitats - "Título de tu manualidad". Automáticamente yo subiré tu manualidad a la sección de "Manualitats Presentadas" dónde podrás visualizar todas las manualidades presentadas de los participantes.

Finalmente, el día 13/12/12 pásate por otra vez por el Facebook para votar las Manualidades participantes.

Muchas gracias por querer participar. Me parece esutpendo! :)
Mis Diez Dedos ha dit…
Joel, gracias por la invitación, voy a hacer difusión del concurso! Una iniciativa genial!
Joel Artigas ha dit…
@Misdiezdedos Muchas gracias a ti! Me alegro que te haya gustado y que también le hagas difusión. Un abrazo! :)
rosa ha dit…
Hola Joel, he subido al facebook una foto con nuestra aportación... Está claro que no hemos descubierto nada nuevo, pero creo que faltan espacios así, verdes... ;)
Joel Artigas ha dit…
@Rosa Muchas gracias por participar, ya te he enviado una respuesta. Que tengas mucha suerte a los premios!! Muchos saludos.
Unknown ha dit…
Ya te he mandado la manualidad, a ver si tengo suerte! =)Un besaazooooo!=)
Joel Artigas ha dit…
@Sara Genial! Qué bien que te hayas presentado. Ya te he enviado un mensaje al Facebook que enviaste a la página de Educació i les TIC. Mucha suerte!!! :) Besitos.