Portal Tulabooks: un racó per no oblidar

Avui començo escriure i encara no hi ha llum, es nota que les estacions fredes comencen a prendre lloc. Bon dia! Sí, avui és un nou dia que aprofitaré per presentar-vos el Portal Tulabooks, un espai que he conegut al llarg d'aquesta setmana. Perquè us en feu una idea, us deixo l'explicació que ens en fan els seus creadors: (...) Tulaboooks es un buscador y red social para famílias lectoras dónde podrás buscar y rebuscar, podrás comentar aquellos libros/cuentos que te gustaron, podrás ver las recomendaciones de otras famílias como tu y si no te convence siempre podrás hacer el test para ver qué te recomiendan los expertos (...). Fantàstic, oi? Doncs tampoc us podeu perdre el vídeo de presentació que teniu a continuació: 


Ara que ja estem una mica més encaminats què us sembla repassar una mica els continguts que se'ns ofereixen? Bé, donant un primer cop d'ull, podreu observar que a la pàgina principal hi ha tres seccions: Si quieres buscar...; Si quieres conocer...; i, Si quieres compartir...


En primer lloc, més conegut com Si quieres buscar..., hi podem trobar el Tula-Test, una iniciativa genial per trobar els nostres llibres "ideals". Com fer-ho? Ben fàcil, només cal omplir els paràmetres que se'ns demanen i ens sortirà un resultat ajustat a les nostres necessitats. Ah, Tula-Test ha estat realitzat sota l'ajuda de pedagogs, llibreters, pediatres, entre d'altres professionals... Trobo que és una idea genial, oi?!


D'altra banda i en aquesta mateixa secció també hi podem trobar un recull d'opinions classificats en els següents Tops: llibres, Apps - EBooks o bé usuaris. Fantàstic per conèixer l'opinió d'altres persones, així com també les seves recomanacions.

Tal i com ens indica el seu nom, Si quieres conocer... ens ofereix un espai per conèixer més a fons Tulabooks. Així doncs, podrem consultar les últimes novetats que ens publiquen al seu blog, així com també les activitats i tallers que se'ns proposen. Hi ha un munt de popostes per fer, no us les perdeu!


Finalment, Si quieres compartir... ens permetrà administrar el nostre racó Tula-Family, a fi de compartir, cercar amistats, enviar missatges, classificar les nostres lectures (llibres llegits, llibres pendents de llegir,...), valorar-les, entre d'altres. 

No hi ha cap dubte, no us perdeu aquest magnífic lloc. Estic segur que en podem aprendre molt, a més de conèixer les opinions i les crítiques literàries d'altres usuaris. Des d'aquí felicito a les persones que han contribuït a crear aquest projecte. Molt bo!

Comentaris

Isabel ha dit…
Fabulós!! Quina bona pinta!!! Gràcies per la informació.
Blanca B ha dit…
Bueno éste ya lo conocía, pero me alegro de que lo pongas, lo tenía en el olvido. Gracias por recordarlo. besets.
Arancha Galán ha dit…
Me parece un sitio fantástico Joel. Gracias por compartirlo. Un besote.
Magda ha dit…
Sense cap mena de dubte un espai fantàstic !!!!
Ja n'havia sentit parlar i l'havia remenat però poquet i feia molt de temps que no passejava per aquest espai, me n'alegro que me l'hagis fet recordar.
Almenys un dels que ens recomanes el conec jejejejejejeje
Petons de tardor trempat !!!!!!
Dolors Todolí ha dit…
GRACIES PER LA INFORMACIÓ. FARÉ L'ENLLAÇ AL BLOG DE LA BIBLIOTECA.
UNA ABRAÇADA
DOLORS
Dolors Todolí ha dit…
T'ENVIE L'ENLLAÇ DEL BLOG DE LA BIBLIOTECA DEL CENTRE
http://bibliogregorimayans.blogspot.com.es/

GRACIES PER LES TEUES INFORMACIONS
T'HE ENLLAÇAT AL BLOG DE BIBLIOTEC
Joel Artigas ha dit…
@Isabel De res. Celebro que t'hagi agradat. Ens llegim ben aviat! :)
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Si es que es fantástico, no? Un sitio que recordar y visitar a menudo. Gracias a ti! Muak.
Joel Artigas ha dit…
@Arancha Qué bien! A mi también me gustó muchísimo. Besitos grandes!
Joel Artigas ha dit…
@Magda Això és un no parar, eh? Si és que els recursos a la xarxa són infinits... Me n'alegro que ja el coneixessis, aquests espais val la pena recordar-los! :) Petó ben fort!
Joel Artigas ha dit…
@Bibliotecagregorimayans I tant! Comparteix i enllaça tot el que vulguis!!! Una abraçada Dolors.

Gràcies a tu per fer-ne difusió. Val molt la pena! Ara en faré una visita al teu bloc.
Tulabooks ha dit…
Gràcies Joel per la teva entrada es ha agradat moltíssim!! Contents i emocionats que el nostre racó us agradi.
Una abraçada Tula i Maria
Joel Artigas ha dit…
@Tulabooks Gràcies a vosaltres! El vostre lloc és impressionant. Moltes gràcies per oferir-nos aquest racó. Felicitats! No el deixarem de visitar. Una abraçada.