Generadors de lletres: llocs ben originals per jugar i aprendre

Ja fa cosa d'un any vaig fer varies publicacions que ens oferien generadors per crear les nostres paraules i/o frases personalitzades. Doncs bé, avui hi tornem! Aquest tipus d'activitats són genials per aprendre d'una forma divertida les lletres, a més d'això, ens poden servir per animar als infants a crear les seves produccions. Així doncs, podríem fer servir aquest recurs per crear el nostre propi nom, això sí, aquest cop fent servir la tècnica del collage. Què us sembla? 


Aquest generador va ser dissenyat i creat per Erik Kastner. La veritat és que a primera vista és un espai web una mica complicat de saber com funciona, no obstant si us hi fixeu bé ja veureu que és ben fàcil! Només heu d'introduir a la casella en blanc anomenada Spell el text que voleu generar. I, sorpresa! Ja tindreu creat el vostre text. Ah! Cada cop que ho feu tindreu un disseny diferent, què bé oi?

LetterPLAYGORUND, és un altre generador que ens permetrà crear els nostres texts ben originals i creatius. La veritat és que és una meravella. No us el podeu perdre! Com fer-ho? Ben senzill, aneu a la secció Generator que trobareu al menú superior i escriviu el vostre text a la caixa en blanc que us apareixerà.


Un altre lloc imprescindible és Dafont, aquest ens permetrà visualitzar el nostre text de diverses formes diferents segons la seva tipologia. Però no només això, sinó que també ens podrem descarregar el tipus de lletra que més ens agradi i utilitzar-la des de qualsevol editor de text o similars (com per exemple el Word). 


Com fer-ho? Per visualitzar el text cal que l'introduiu a l'espai en blanc anomenat Custom preview. Fet això, automaticament visualitzareu el vostre text amb totes les tipologies que se'ns ofereixen. N'hi ha de molt "xules"!

Si el que voleu és guardar la tipologia al vostre ordinador, perquè el vostre Word o editors en general la reconegui. Heu de clicar damunt de l'opció Download (banda dreta de la tipologia en qüestió) i descarregar-vos l'arxiu comprimit al vostre ordinador. Fet això, descomprimiu-lo al vostre escriptori i enganxeu-lo a la carpeta Fonts que trobareu dins de la carpeta general Windows. En altres paraules: aneu al vostre Equip - carpeta Windows - carpeta Fonts (aquí enganxeu els arxius). És ben fàcil i podreu gaudir d'unes tipologies extraordinàries!

Comentaris

Fer de Mestres ha dit…
Genial, Joel!!!
M'has llegit el pensament, doncs una companya em va demanar si li podia trobar per la xarxa un generador de lletres.
M'has fet la feina!
Moltes, moltes gràcies.
Petonets
Joel Artigas ha dit…
De res Carme!! Me n'alegro que així sigui... A mi m'ha encantat fer aquesta entrada, trobo que hi ha llocs que cal donar a conèixer, oi? Petonets ben grans! :)
Unknown ha dit…
hola Joel... me gustó letterPlayGround!!! no lo conocía, me lo llevo a mi blog con tu permiso: http://arzenoblog.blogspot.com.ar/
cariños, LAURA
Blanca B ha dit…
qué cosa más diver!!! me voy a pasar el finde haciendo cartelitos. Gracias, chico, pero que competente eres!! das una envidia!!! muaksssss
Marisol ha dit…
Gràcies Joel per l'enllaç i tota l'informació ! m'encanta!!!
Magda ha dit…
Que "xulos" aquests espais, m'encanta que els comparteixis amb tots nosaltres ja que són uns recursos que ens poden ser de molta utilitat en la nostra feina del dia a dia.
Com sempre unes troballes fantàstiques !!!!!
Petonets de cap de setmana!!!!
Miren ha dit…
Ay ay ay que bien me viene Joel, este año utilizo la PDI para practicar aplicaciones, es genial, ¡¡¡gracias!!!
Ana Martínez ha dit…
Me encantan como quedan. Además se pueden utilizar para multitud de carteles, murales,... Un aplauso Joel. Un biquiño.
Joel Artigas ha dit…
@Laura Suarez Hola! Qué bien que te gustó, la verdad es que es magnífico. Llevate todo lo que quieras! Gracias por tu comentario. Besitos.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Jejje! Pues ya nos enseñarás cómo te han quedado. Gracias por tus palabras, me alegran el día!! Un besito más que enorme.
Joel Artigas ha dit…
@Marisol De res! Gràcies a tu per visitar el meu bloc i deixar les teves opinions, de debó que em són molt útil! :) Petonets.
Joel Artigas ha dit…
@Magda Són divertits, eh!!!! No saps com m'agrada saber que allò que publico és útil d'altres professors/es. M'encantaaa! Com sempre uns comentaris magnífics, plens de vitalitat. Moltíssimes gràcies.

Petonnns de cap de setmana, però aquest llarguet, eh!?
Joel Artigas ha dit…
@Miren He dado en el clavo? Me alegro muchísimo! De nada!!! Gracias a ti por tus aportaciones. Muchos saludos!
Joel Artigas ha dit…
@Ana Síiii! Le podemos sacar muchas utilidades. Cómo bien dices: genial para hacer carteles o murales para decorar nuestra aula. Si es que hay cosas maravillosas en la red, no? Muchos besos!