Treballant l'Educació Infantil: recursos, material, experiències, idees, ...

Avui m'he despertat amb ganes d'escriure i buscar recursos educatius, així doncs remenant per aquí i per allà he topat amb el bloc Recursos TIC para Infantil. Aquest espai, creat per la blocaire Salomé, ens ofereix tota mena de recursos i espais web per treballar l'Educació Infantil. No us el podeu perdre! A més, i per tal de completar aquesta entrada us adjuntaré d'altres llocs web que ens poden servir d'ajut.




+ ESPAIS PER A L'EDUCACIÓ INFANTIL





















Aquests són alguns dels espais que ens ofereixen recursos, experiències, idees, material per treballar amb els infants d'Educació Infantil. Val a dir que hi ha molts altres llocs web que no he afegit, no obstant tinc pensat anar ampliant aquesta publicació, a fi de proporcionar un bon recull de recursos. Així doncs, si coneixeu d'altres espais que treballin l'Educació Infantil, feu-m'ho saber i els afegiré! Gràcies. 

Aprofito també per donar les gràcies a totes aquelles persones que decidiu compartir els vostres treballs, la vostra feina diària, els vostres coneixements,... Ens ajuden molt a guarnir la nostra tasca educativa. No deixeu mai de treballar! Ànims.

Comentaris

Magda ha dit…
Uauuuuuuuu Joel quina entrada més complerta per la gent d'educació infantil ens anirà GENIAL!!!!!
L'espai de la Salomé no el coneixia i està la mar de bé amb una gran quantitat de recursos!!!!
Gràcies per donar-lo a conèixer!!!
Els altres blocs que ens proposes els conec tots i en soc una gran seguidora, un em sona molt perquè serà???? Jejejejejejejee
Com sempre molt bon recull i molt bona feina!!!!!
Petonets blocaires!!!!!
Miren ha dit…
gracias por la referencia a "La clase de Miren". Nuevamente me alegro de que te guste. Un saludo Joel.
Fastàstica aquesta entrada Joel!! Ets un crak!! i ens ajudes moltíssim amb les teves aportacions!
Gràcies per compartir i pels teus ànims! a aquestes alçades de curs...es necessiten!!
Salutacions i una forta abraçada!
Ana Martínez ha dit…
Gracias por citarnos Joel. En mi entrada de recursos sobre el medio ambiente puse un enlace a tu blog porque gracias a él encontré un cuento que les gustó mucho a mis alumnos. Un saludo.
Mireia Torrent ha dit…
Joel moltíssimes gràcies per fer referència al meu blog. M'afalaga estar entre aquests altres blogs. A tots els conec i són tots molt bons. Ànims que ja queda poc per a l'estiu!!
Blanca B ha dit…
Bueno, Joel, dicen que más vale tarde que nunca. Aunque hoy se me ha hecho muy tarde para visitarte no quería dejar de hacerlo y... qué sorpresa, pero si has puesto el blog en tu entrada!!!
Feliz día del medio ambiente, o lo que queda de él, que ya pasó y gracias por acordarte de mí. petonets muy verdes.
Joel Artigas ha dit…
Què bé, Magda!! Me n'alegro molt!!!! Ja sabia que t'agradaria, jjjee... Sí, l'espai de la Salomé es magnífic, jo me'l vaig guardar ben ràpid.

Si es que teniu uns espais plens de continguts interessants que cal donar a conèixer i fer-ne difusió. Felicitats! Petons molt grans. :)
Joel Artigas ha dit…
De nada Miren! Haces un trabajo magnífico. Cada día alucino más con tus entradas: estan super bien! Gracias a ti por compartir tu espacio con nosotros. Besoss!
Joel Artigas ha dit…
Gràcies a tu M.Àngels per aquestes paraules. Em va encantar fer aquesta entrada. Estic d'acord, sempre va bé una mica d'ànims, ja que ens ajuden a seguir treballant i seguir aportant nous recursos, oi? Molts petonets i abraçades.
Joel Artigas ha dit…
De nada Ana! Ahora mismo te he hecho un comentario en tu blog. Muchas gracias por tus aportaciones, son magníficas! Me encanta leerte y disfrutar de tus publicaciones. Muchos saludos!
Joel Artigas ha dit…
Gràcies a tu Mireia per compartir amb nosaltres aquest espai. Tot i que no comenti gaires entrades teves, cada dia li faig una petita visita! Una abraçada. Celebro que t'hagi agradat.
Joel Artigas ha dit…
Gracias por acordarte de mi y por tus felicitaciones, Blanca! Igualmente, fue bien el día de ayer? Espero que sí! Me encanta ver que te gustan mis entradas. Un abrazo muy fuerte. :)
Olga ha dit…
Una entrada del tot completa Joel! Gràcies per la menció al meu raconet.
Ara feia dies que estava desconectada i ha sigut una gran sorpresa!
Gràcies a tu per compartir com ho fas.
Salutacions.
Joel Artigas ha dit…
Gràcies a tu Olga, per aquest raconet ple d'idees i continguts interessants... Me n'alegro que t'hagi agradat l'entrada. Gràcies de nou per compartir amb nosaltres aquest espai! :) Peronets.