Thisissand i Bomomo: dues aplicacions interactives ben interessants!

Avui us presento dues aplicacions artístiques que estic ben segur que us agradaran: Thisissand i Bomomo. Tots ens hem divertit amb la sorra de la platja, ja sigui fent castells, caminets, preses per evitar que passés l'aigua (malauradament sempre es trencava i havíem de tornar a començar), etc. Pels qui no el coneixeu, Thisissand és un espai que ens permetrà fer muntanyes de sorra. Sí, és senzilla, però ben divertida! A més, trobo que és un bon recurs per experimentar virtualment amb la sorra de la platja i penjar els nostres treballs al voltant de l'aula. Això sí, sense oblidar que cal també experimentar amb la realitat, així doncs és un material perfecte per completar la nostra tasca educativa. 


El segon recurs que us presento és Bomomo, un espai que ens permetrà crear i experimentar amb tot tipus de formes i colors. Aquesta interacció ens conduirà a inventar obres ben peculiars i creatives. Per començar a treballar cal anar a la part inferior esquerra on podrem seleccionar les eines que volem fer servir (cliqueu a la pantalla per fer funcionar les eines). Finalment, quan ja el tingueu acabat, a la part inferior dreta, cliqueu damunt del símbol de guardar. Automàticament, podrem guardar l'arxiu en format d'imatge. 


Espero que us animeu tant com jo i comenceu a crear les vostres obres d'art!

Comentaris

A´Punto ha dit…
Bueno me ha encantado este de la arena, es fantastico, acabo de pasar un rato como una niña. Puede que esta misma tarde lo use con los peques :)
Ya se sabe que en ocasiones un ''puede''...Petonets ;P
Joel Artigas ha dit…
@Vero Me encanta saber que decides utilizar los recursos que voy publicando con tus peques. :) Es un "gusto" poder leerte! ;) Besinhos sonrientes.
Blanca B ha dit…
Son dos sitios estupendos, con la buena racha que llevabas!!!! jajaja. gracias por compartirlos, yo creo que hice una entrada de bomomo y la de la arena la tengo pendiente, algún día saldrá, jajaj. Hay tantas cosas que da para que estemos años blogueando, verdad??? un besito de martes, salao.
Magda ha dit…
Dos llocs genials Joel, moltes gràcies per compartir-los amb tots nosaltres i donar-los a conèixer. Amb les teves publicacions estic descobrint espais molt interessants i de gran utilitat en la nostra pràctica educativa.
Com sempre molt bona feina !!!!
Petonets de dimarts, ja començant el compte enrere per finalizar aquest curs !!!!
Belenjunquera ha dit…
Estas dos son desde hace mucho tiempo indispensables en mis clases de infantil, junto con pollock y alguna más, si quieres te las paso ;)
Bicos
Belenjunquera ha dit…
por cierto la de arena puede ser de colorines eh ji ji ji
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Lástima! Con las ganas que tenia de sorprender con nuevos recursos...jajjajja :) Sí, esto es un no parar. Me encanta! Que tengas un feliz miercoles. Besos.
Joel Artigas ha dit…
@Magda M'encanta que així sigui... Saber que de les meves publicacions n'estás aprenent i n'estàs extraient recursos i idees interessants, m'ajuda a seguir buscant i rebuscant noves coses... Gràcies per ser sempre per aquí! :) Petonets. Igualment, vinga que això ja s'acaba!
Joel Artigas ha dit…
@Belen Me ha gustado saber qué utilizas estos recursos en tus clases de infantil. Pues sí! Me encantaria que las compartieras, seguro que podemos aprender muchísimo de nuestras experiéncias!

jejejje! Sisis, la arena puede ser de colorines... Gracias!!!! Besos.