The Creative Finder: fent servir imatges de qualitat

Fent un petit tast 2.0 d'aqui i d'allà, he descobert The Creative Finder, un espai ple de fotografies enviades d'estudis i professionals. La veritat és que és impresionant al gran quantitat d'imatges que hi podem trobar. Cal que tingueu en compte que per tal de poder accedir als continguts que se'ns proposen, ens caldrà registrar-nos en aquest espai (cliqueu damunt de Sign up i ompliu tots els camps que se us demanen). 


Però la cosa no s'acaba aquí, ja que aquest espai ens permetrà conèixer i accedir a la informació de les persones que han decidit compartir les imatges. A més de veure totes els seus portafolis i imatges relacionades (cliqueu damunt de les imatges que us interessin per accedir a la informació).


També, i per tal de facilitar-ne el seu accés, podrem fer cerques dels perfils dels professionals i/o dels estudis, o bé cerques de les imatges que estem buscant (seleccioneu la pestanya que més us convingui i escriviu a la barra de navegació de la part superior de l'espai allò que vulgueu trobar). No hi ha dubte que, The Creative Finder és una excel·lent eina per a cercar imatges de bona qualitat i lliures de llicències, una solució fantàstica per a fer servir imatges en els nostres espais web.

Comentaris

Blanca B ha dit…
Menudo hallazgo!! con lo que me gustan a mis los ilustradores!!! Es un sitio fantástico!!! y luego me dices a mí...
Un beso creativo.
Magda ha dit…
Joel quina troballa,és genial!!! Ara mateix me la guardo a "favoritos".
Ja saps que m'encanten les il.lustracions i sempre busco diferents imatges per les dites, els poemes.... i aquest lloc és FANTÀSTIC!!!!
Moltes gràcies per compartir-lo amb tots nosaltres !!!!
Petonets avui ben artistics!!!!!
Olga ha dit…
Un espai genial! No el coneixia aquest!
Gràcies Joel. M'anirà "estupendo" pq jo també busco il·lustracions per a tot!!!
Un petonet!
Joel Artigas ha dit…
Jejjej! A mi también me encantan los ilustradores, Blanca. Es fantástico, eh? Cómo me gusta encontrar cositas nuevas! Te reenvio tu beso creativo.
Joel Artigas ha dit…
Sí, Magda, trobo que aquest espai t'anirà molt bé per seguir fent aquestes publicacions tant interessants. De res!!! Gràcies a tu per compartir la teva satisfacció i alegria! Abraçades avui ben originals. :)
Joel Artigas ha dit…
Fantàstic, Olga!!! M'encanta que puguis fer servir els espais que comparteixo. Aquest té molt bona pinta! Un petonet enorme. Gràcies per donar la teva opinió. Que tinguis un dia genial!