Oliver Jeffers: un il·lustrador d'obres infantils

Ja coneixeu l'Oliver Jeffers? Si la resposta és que no, no us podeu perdre les seves magnífiques prublicacions. Oliver Jeffers, irlandès de cap a peus, és un escriptor i il·lustrador d'obres infantils. Tal i com bé ens explica, La finalitat dels meus llibres no és educar a petits lectors, ja que per això ja existeixen els pares, sinó la d'entretindre'ls; es tracta de no haver de definir allò que és bo o dolent, sinó d'explicar històries. Els llibres ens ajuden a no oblidar que tot allò que som capaços d'imaginar també forma part de nosaltres.

  
Si esteu interessats en conèixer més a fons les seves obres, també el podeu trobar a la seva pàgina web personal Oliver Jeffers. D'entre els seves publicacions cal destacar-ne els llibres infantils: Stuck, Up and Down, Heard and the bottle, The great paper caper, The way back home, entre d'altres. A continuació, en podeu gaudir d'algunes de les seves il·lustracions, són boniques, eh?




Fins i tot del conte Lost and Found n'han fet una animació a mode de presentació d'aquest llibre infantil. Molt recomanable que en feu una ullada. És molt bonic! 

Comentaris

confettisdecolors ha dit…
M'encanten les seves il.lustracions tan dolces!
Joel Artigas ha dit…
A mi també! Gràcies pel comentari. Me n'alegro moltíssim que t'agradin.

Moltes salutacions!
Magda ha dit…
Que boniques aquestes il.lustracions Joel.
Un il.lustrador més que hem conegut veritat????
Val la pena donar-los a conèixer!!!!
Fins aviat!!!
Una abraçada!!!
Joel Artigas ha dit…
Sí, Magda! Les seves obres són genials. A mi m'ha encantat. Gràcies pel comentari.

Una abraçada ben gran!